Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Penne met bolognese
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Penne met bolognese
Stap 1
Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Halveer de champignons.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
Stap 3
Bak de tomatenpuree 1 min. mee. Voeg de bouillon toe en roer tot een gladde saus. Verwarm de saus 8 min. zachtjes. Breng op smaak met peper.
Stap 4
Giet de penne af. Schep de penne en rucola door de bolognesesaus. Breng op smaak met peper en schep op 4 borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie655 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten86 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd8 g