Pavlova-taart met rood fruit
Ingrediënten
Bereidingswijze Pavlova-taart met rood fruit
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150ºC. Klop de eiwitten in een vetvrije kom met een garde tot zachte pieken. Voeg al kloppend beetje bij beetje de suiker toe tot de meringue glanzend is en stijve pieken vormt.
Stap 2
Zeef de maizena en spatel met de azijn door de eiwitten. Verdeel het eiwitschuim in een cirkel van circa 18 cm ø op de bakplaat. Zet in de oven en verlaag de oventemperatuur direct naar 120ºC. Bak het eiwit 1 uur in de oven. Schakel vervolgens de oven uit en laat volledig afkoelen in de oven.
Stap 3
Neem de pavlova zodra deze is afgekoeld voorzichtig van het bakpapier en leg op een mooie schaal. Klop de slagroom stijf met poedersuiker naar smaak en verdeel over de pavlova.
Stap 4
Garneer met de frambozen en bessen. Schaaf met een dunschiller krullen chocolade erover en bestuif met poedersuiker.