Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pavlova met honingyoghurt en aardbeien
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pavlova met honingyoghurt en aardbeien
Stap 1
Verwarm de oven voor op 100ºC.
Stap 2
Vul de spuitzak met het meringuemengsel. Spuit eerst op de bakplaat de buitenrand van het schuimtaartje (pavlova) met 12 cm Ø en vul daarna het midden in met meringuemengsel.
Stap 3
Spuit nog een keer meringue over de buitenrand zodat deze wat hoger wordt. Maak zo met tussenruimte 4 pavlova's.
Stap 4
Bak ze circa 1 uur in de oven. Laat ze afkoelen (eventueel als de onderkant nog zacht is in de uitgeschakelde nog warme oven).
Stap 5
Meng de yoghurt met de honing.
Stap 6
Leg 4 aardbeien met kroontjes apart.
Stap 7
Verdeel de yoghurt over de pavlova's. Leg de aardbeien met gembersnippers erop.
Stap 8
Maal er een beetje (zwarte) peper over en garneer met de hele aardbeien.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie440 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten79 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd6 g