Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastinaak-bloemkoolsoep met kruidige kikkererwten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastinaak-bloemkoolsoep met kruidige kikkererwten
Stap 1
Verhoog de oventemperatuur naar 180ºC.
Stap 2
Meng de kikkererwten met de rest van de olijfolie, de specerijen en de oregano en bak ze circa 15 minuten in de oven.
Stap 3
Verwarm intussen de bouillon in een grote (soep)pan en voeg de geroosterde pastinaak en bloemkool toe. Pureer de soep, breng op smaak met zout en peper en verdeel over kommen.
Stap 4
Bestrooi met de kruidige kikkererwten en de rest van de tijm en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten23 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g