Pastasalade met aardbeien en cervelaat
Ingrediënten
Bereidingswijze Pastasalade met aardbeien en cervelaat
Stap 1
Snijd de broccoli klein. Kook de roosjes broccoli samen met de tuinerwtjes beetgaar in circa 5 minuten. Dompel ze daarna meteen in koud water. Verwijder het vel van de worst en snijd hem in kleine blokjes.
Stap 2
Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Snijd grote in de lengte in kwarten en kleinere in tweeën. Snijd met de kaasschaaf de Grana Padano in schilfers. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes.
Stap 3
Breng een pan water met zout aan de kook en kook de fusilli beetgaar in circa 10 minuten. Giet af en laat dan de pan met pasta meteen weer vol lopen met koud water. Laat 1 minuut staan en giet opnieuw af. Meng de fusilli met de helft van de olijfolie.
Stap 4
Knijp de knoflook uit. Schep de alle ingrediënten door de fusilli; aardbeien en Grana Padano als laatste. Meng het geheel met de resterende olie en de azijn en breng op smaak met zout.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie960 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten62 g
- Vet62 gWaarvan verzadigd18 g