Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta met gerookte kipfilet, verse tomaat, sesamolie en basilicum
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta met gerookte kipfilet, verse tomaat, sesamolie en basilicum
Stap 1
Kneus de knoflook. Snijd de kipfilet in kleine stukjes of reepjes. Halveer de tomaatjes. Bak de knoflook zachtjes in de olie in een koekenpan tot hij goudgeel kleurt. Verwijder de knoflook.
Stap 2
Doe de tomaatjes in de pan en bak circa 4 minuten, tot ze zacht worden maar nog wel heel zijn. Voeg de kipfilet en de suiker toe en breng de saus op smaak met zout en peper.
Stap 3
Kook de spaghetti volgens de verpakking al dente in water met zout. Giet af en meng met de saus en de basilicumblaadjes. Sprenkel de sesamolie erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie600 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten69 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
