Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta met balsamico-kersen en burrata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta met balsamico-kersen en burrata
Stap 1
Bereid de Cappellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Ontpit de kersen en hak de knoflook fijn.
Stap 3
Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en chilipoeder 2 minuten aan. Voeg de kersen toe en bak in 2 minuten zacht. Voeg de balsamico toe en laat iets inkoken.
Stap 4
Giet de pasta af, bewaar een kopje van het kookvocht en schep de pasta bij het kersenmengsel. Schep goed om, zodat de pasta bedekt is met het kersen-balsamico sap. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de pasta over 4 borden. Scheur de burrata en leg op elk bord een halve bol. Bestrooi met extra verse peper en de blaadjes basilicum.
Stap 6
Lekker met een groene salade