Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta bolognese met vegetarisch gehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta bolognese met vegetarisch gehakt
Stap 1
Schil de bospeen, halveer over de lengte en snijd in halve maantjes. Snijd de bleekselderij in stukken van 1 cm.
Stap 2
Pel en snijd de uien en knoflook fijn. Pluk de blaadjes van de basilicum.
Stap 3
Verhit een pan met water en kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de ui en knoflook glazig met het vegetarisch gehakt. Voeg de bleekselderij en bospeen toe en bak nog 3 minuten.
Stap 5
Voeg de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en farfalle toe aan de groente en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten70 g
- Vet4.2 gWaarvan verzadigd0.9 g