Parelcouscous met vega crispy chickenburger
Ingrediënten
Bereidingswijze Parelcouscous met vega crispy chickenburger
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Pel en snijd de rode uien grof. Halveer de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes van 1 cm.
Stap 2
Verdeel de broccoli en rode ui met 2 el olijfolie over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 minuten in de oven.
Stap 3
Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Hak de dille grof.
Stap 4
Verhit een pan met water en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en breng op smaak met de Oriëntaalse kruiden, dille, sinaasappelsap, sinaasappelrasp, zout en peper.
Stap 5
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de vega chickenburgers crispy goudbruin en krokant. Hak de pecannoten grof.
Stap 6
Verdeel de parelcouscous, geroosterde groente, appel en vega chickenburgers crispy over de borden en garneer met de pecannoten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie830 kcal
- Eiwit24.7 g
- Koolhydraten82.2 g
- Vet40.7 gWaarvan verzadigd4 g