Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Parelcouscous met gepofte tomaten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Parelcouscous met gepofte tomaten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de halloumi in plakken van 1 cm.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 3
Giet af en meng de Mexicaanse kruiden erdoor. Breng op smaak met zout.
Stap 4
Verdeel intussen de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 1 el olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Pof 10 minuten in de oven.
Stap 5
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de Mexico melange 8 minuten.
Stap 6
Verhit intussen een andere pan met 1 el olijfolie en bak de halloumi goudbruin.
Stap 7
Meng de parelcouscous door de Mexico melange en verdeel de halloumi en gepofte cherrytomaten erover.