Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Parelcouscous met gegrilde groente en runderchipolata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Parelcouscous met gegrilde groente en runderchipolata
Stap 1
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetl. olie in een koekenpan of hapjespan en bak de bevroren gegrilde groente met de ras el hanout en zout 10 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om.
Stap 2
Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 5-7 min. rondom bruin en gaar.
Stap 3
Meng de komkommer met de kaasblokjes, azijn en ¾ van de munt. Breng op smaak met peper.
Stap 4
Meng de couscous met de pruimen door de gegrilde groente. Serveer de couscous met de worstjes, komkommer en hummus. Bestrooi met de rest van de munt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie746 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten78 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd9 g