Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paprika’s gevuld met notengehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paprika’s gevuld met notengehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°c. Hak de cashewnoten grof. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Hak de bladpeterselie fijn. Snijd de courgette in blokjes. Snijd de cocktailtomaten in vieren. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadjes. Meng in een kom het gehakt met cashewnoten, bosui, peterselie, de helft van de ras el hanout en de helft van de olijfolie.
Stap 2
Schep het gehaktmengsel in de paprika’s en zet deze in de ovenschaal. Meng vervolgens de courgetteblokjes met tomaat, de rest van de ras el hanout en olijfolie. Verdeel dit mengsel tussen de gevulde paprika’s.
Stap 3
Bak de gevulde paprika’s met groenten in de oven in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - grote lage ovenschaal, ingevet
Voedingswaarden
- Energie515 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten26 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd5 g