Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paprikasoep met pestocrostini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paprikasoep met pestocrostini
Stap 1
Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de paprika toe en bak 5-6 minuten mee.
Stap 2
Roer de tijm erdoor en giet de bouillon erbij. Kook zachtjes circa 10 minuten.
Stap 3
Verwarm de ovengrill.
Stap 4
Bestrijk de broodrepen met de pesto en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Stap 5
Zet het brood onder de grill tot de kaas licht gesmolten is.
Stap 6
Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de soep over 4 kommen. Schep 1 eetlepel crème fraîche erin en serveer met de pestocrostini.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie675 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten42 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd16 g
