Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paprika-sjalot-kikkererwtenpuree met vegaschnitzels en tortillachips
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paprika-sjalot-kikkererwtenpuree met vegaschnitzels en tortillachips
Stap 1
Verwarm de kikkererwten zonder te koken en giet ze af. Pureer de kikkererwten met de paprika's, sjalotjes, komijn, chilipoeder, koriander en 2 eetlepels olijfolie.
Stap 2
Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de schnitzels of burgers in 3-4 minuten per kant goudbruin en gaar.
Stap 3
Serveer de groentepuree met de schnitzels en een partje limoen. Serveer de tortillachips en sla erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie485 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten45 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd5 g