Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paprika gevuld met couscous
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paprika gevuld met couscous
Stap 1
Snijd de artisjokharten in stukjes. Meng de couscous in een kom met de bevroren doperwten en stukjes artisjok. Schep er wat zout, versgemalen zwarte peper en de olijfolie door. Schenk er zoveel kokend water bij dat de couscous net onderstaat. Laat de couscous 10 minuten wellen.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel de feta fijn. Halveer de puntpaprika’s in de lengte en verwijder de zaadjes. Maak de couscous met een vork rul en schep de helft van de feta erdoor.
Stap 3
Schep de couscous in de paprika’s, zet ze naast elkaar in de braadslede en strooi de rest van de feta erover. Schenk het water op de bodem van de braadslede. Bak de paprika’s in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een salade.
Aanvullende benodigdheden
- - grote braadslede
Voedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten48 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd9 g