Pappardelle met paddenstoelen, knolselderij en ribeye
Ingrediënten
Bereidingswijze Pappardelle met paddenstoelen, knolselderij en ribeye
Stap 1
Bestrooi de ribeyes met zout en peper. Verhit de helft van de boter en 1 eetlepel olijfolie en bak hierin het vlees 2-3 minuten per kant. Neem uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
Stap 2
Fruit de sjalotjes en knoflook in het bakvet. Bak de paddenstoelen 2-3 minuten mee. Roer de bloem erdoor en bak 2 minuten. Giet de helft van de bouillon al roerend erbij tot een gebonden saus ontstaat. Meng de kookroom, rest van de bouillon en peper erdoor.
Stap 3
Verhit de rest van de boter en de olijfolie en roerbak hierin de knolselderij circa 5 minuten met zout en peper. Kook intussen de pasta in 4 minuten beetgaar. Giet de pasta af en verdeel in torentjes over warme borden. Schep de paddenstoelenragout en knolselderij erop en ernaast. Snijd de ribeye in repen en verdeel met de bladselderij over de (warme) borden.