Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pannenkoek-fruitspiesjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pannenkoek-fruitspiesjes
Stap 1
Doe de chocolade in een kom en hang deze in een pan met bijna kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Smelt de chocolade al roerend.
Stap 2
Verkruimel de pepsels. Dip de aardbeien eerst in de chocolade en bestrooi dan met het pepselkruim. Leg op een bord en zet 30 minuten in de koelkast, zodat de chocolade hard wordt.
Stap 3
Klop ondertussen de slagroom stijf en meng de frambozenjam erdoor. Verdeel over de pannenkoeken en rol ze op. Snijd elke pannenkoek in 4 stukjes. Snijd de munt in dunne reepjes.
Stap 4
Prik aan elk spiesje achtereenvolgens een aardbei, pannenkoekrolletje en een aardbei. Leg de spiesje op een schaal en bestrooi met de munt.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - 12 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie207 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten18 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd8 g