Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten
Stap 1
Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
Stap 2
Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook.
Stap 3
Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen.
Stap 4
Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de nog licht bevroren bosvruchten erop.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 muffinbakvormpjes
Voedingswaarden
- Energie710 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten39 g
- Vet57 gWaarvan verzadigd37 g