Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Panna cotta met saffraan en sinaasappelsiroop
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Panna cotta met saffraan en sinaasappelsiroop
Stap 1
Schil voor de siroop 1 sinaasappel dun en snijd deze oranje schil in dunne reepjes.
Stap 2
Pers beide sinaasappels uit en breng het sap met de schilletjes en suiker aan de kook. Laat even koken tot alle suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen.
Stap 3
Doop de vormpjes met panna cotta kort in een laagje heet water en stort op bordjes. Giet een straaltje van de siroop erover en garneer de panna cotta met een paar sinaasappelschilletjes.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 eenpersoons puddingvormpjes
Voedingswaarden
- Energie825 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten36 g
- Vet72 gWaarvan verzadigd47 g