Panna cotta met frambozencrumble, witte chocolade en munt
Ingrediënten
Bereidingswijze Panna cotta met frambozencrumble, witte chocolade en munt
Stap 1
Bekleed de vorm met 2 lagen vershoudfolie.
Stap 2
Week de gelatine in koud water. Verwarm de wijn met het vanillemerg, -stokje en de suiker tegen de kook aan. Knijp de gelatine goed uit.
Stap 3
Neem de wijn van de warmtebron, verwijder het vanillestokje en los de gelatine op in de warme wijn.
Stap 4
Strooi de frambozen op een bord en zet terug in de diepvries. Laat het wijn-gelatinemengsel circa 20 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 5
Klop de slagroom bijna stijf en spatel door het lobbige gelatinemengsel. Schep het roommengsel in de vorm en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Stap 6
Schaaf de witte chocolade in krullen. Keer de panna cotta op een plank en snijd in vierkanten.
Stap 7
Verkruimel de frambozen in kleine parels en verdeel dit over de panna cotta.
Stap 8
Bestrooi met de chocoladekrullen en garneer met wat munt.
Aanvullende benodigdheden
- - rechthoekige bakvorm
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie420 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten33 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd17 g