Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Panlasagne piccante
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Panlasagne piccante
Stap 1
Snipper de uien. Snijd de winterpenen in blokjes.
Stap 2
Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan. Bak de groenten 4 min. op een middelhoge stand. beetgaar. Scheur intussen de lasagnebladen in stukjes.
Stap 3
Schep de lasagne door de groenten. Voeg de pastasaus met 250 ml water toe en breng aan de kook. Kook de lasagne in 8 min. beetgaar. Roer regelmatig, zodat de lasagne met voldoende vocht is bedekt. Voeg indien nodig extra water toe.
Stap 4
Breng op smaak met peper en bestrooi met de mozzarella. Leg een deksel op de pan en laat de kaas in 2-3 min. smelten.
Stap 5
Breng de pasta op smaak met zout en peper en schep op 4 borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten68 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd5 g
