Panini met geroosterde paprika, Beemster 48+ Extra Oud
Ingrediënten
Bereidingswijze Panini met geroosterde paprika, Beemster 48+ Extra Oud
Stap 1
Verwijder het dikke uiteinde van de stelen snijbiet. Snijd de snijbiet in stukjes van 2,5 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak 30 seconden. Voeg vervolgens de snijbiet toe en bak ongeveer 5 minuten tot deze zacht is.
Stap 2
Snijd de paprika in reepjes.
Stap 3
Bestrijk de sneden brood aan één kant met de boter. Leg 4 sneden brood, met de beboterde kant onder, op een snijplank of schoon werkvlak. Beleg met ¼ van de snijbiet en ¼ van de geroosterde rode paprika.
Stap 4
Bestrooi met 50 gr van de geraspte Belegen Beemster en een plakje Beemster Extra Oud. Leg de andere sneden brood op de belegde kanten, ook met de beboterde kant naar boven.
Stap 5
Plaats het geheel in een contactgrill of koekenpan en bak gedurende 2 min., of tot de kaas gesmolten en het brood geroosterd is.
Stap 6
Bak zo ook de andere 3 panini’s.
