Pangasiuspakketje
Ingrediënten
Bereidingswijze Pangasiuspakketje
Stap 1
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 minuten goudbruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Stap 2
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd de vrucht in schijfjes. Doe de amandelen, olijven, kappertjes, 2 el olijfolie en peper in de kom van een keukenmachine en pureer tot een grove tapenade.
Stap 3
Verdeel de pangasiusfilet in vier gelijke porties en bestrooi met peper en zout. Verdeel de 2 el olijfolie en citroenschijfjes over het midden van de vellen aluminiumfolie.
Stap 4
Leg de pangasiusfilet erop en verdeel de tapenade erover. Vouw de aluminiumfolie losjes maar goed dicht. Gril de vispakketjes in 15- 20 minuten gaar op de barbecue.
Stap 5
Besprenkel de tomaatjes met de rest van de olijfolie, peper en zout en rooster 5 minuten op de barbecue. Serveer met de vispakketjes. Lekker met een gepofte aardappel.