Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pangasiuscurry met peultjes en bospeen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pangasiuscurry met peultjes en bospeen
Stap 1
Hak de knoflook fijn. Rasp de gember. Snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm. Snijd de pangasiusfilet in stukken van 5 cm. Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de knoflook, gember en kerriepoeder 2 minuten. Schenk de visbouillon en kokosmelk erbij en breng al roerend aan de kook.
Stap 2
Schil intussen de bospenen en snijd ze in stukken van 3 cm. Halveer de dikke stukken in de lengte. Voeg de bospeen, bosui en peultjes toe aan de kokosbouillon en kook de groenten 8 minuten.
Stap 3
Voeg dan de stukken vis toe en laat de curry nog 3-4 minuten zachtjes koken. Serveer de curry met basmatirijst.