Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst
Stap 1
Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en rol ze op.
Stap 2
Steek er een prikker door en bestuif de rolletjes met bloem. Verwarm de boter en bak de rolletjes rondom aan.
Stap 3
Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand.
Stap 4
Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook.
Stap 5
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Stap 6
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 7
Leg de pangarolletjes terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven.
Stap 8
Serveer de rijst in een kommetje. Leg de rolletjes ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 feestprikkers
Voedingswaarden
- Energie445 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten64 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd7 g
