Panettone-sandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze Panettone-sandwich
Stap 1
Klop de eieren los met de kruiden, room, zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak op een hoge stand tot een roerei. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en laat afkoelen. Roer de paté en eventueel cognac of brandy met een vork door elkaar en maal er flink wat peper over. Roer de ricotta los met de pesto.
Stap 2
Snijd horizontaal de bolle kap van de panettone af en bewaar deze. Snijd de rest van het brood horizontaal in 12 schijven.
Stap 3
Beleg 2 schijven brood met de paté, 2 schijven brood met de room-pestokaas en 2 schijven met het roerei. Dek elke vulling af met de laatste schijven brood. Stapel de sandwichschijven op elkaar tot de panettone weer zijn oorspronkelijke vorm heeft. Trek de zak van de panettone vanaf de bovenkant eroverheen of dek af met folie. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Neem de panettone uit de zak, leg de bolle kap erop en snijd met een groot broodmes in parten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie915 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten71 g
- Vet55 gWaarvan verzadigd27 g
