Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paksoisalade met watermeloen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paksoisalade met watermeloen
Stap 1
Halveer de kipfilet in de lengte. Meng de kruidenpasta, yoghurt en pindakaas en bestrijk de kip ermee. Laat 15 minuten marineren.
Stap 2
Snijd ondertussen de paksoi in dunne repen. Schil de grapefruit en halveer de vrucht. Snijd de helften in plakjes. Snijd de watermeloenstukjes iets kleiner.
Stap 3
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Klop van het sap en rasp van de limoen, 3 el olie, peper en zout een dressing.
Stap 4
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip in 4 minuten goudbruin en gaar. Neem uit de pan en snijd in dunne reepjes.
Stap 5
Schep de paksoi om met de dressing, grapefruit en watermeloen en verdeel over een platte schaal. Garneer met de kipreepjes en de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie305 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten12 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
