Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paddenstoelensoep met walnoot-gehaktballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paddenstoelensoep met walnoot-gehaktballetjes
Stap 1
Verwarm op lage stand de olie in een soeppan en fruit hierin de ui in circa 5 minuten glazig.
Stap 2
Voeg de kruiden, de paddenstoelen en de knolselderij toe en roerbak nog een paar minuten.
Stap 3
Giet de wildfond erbij en leng aan met een halve liter kokend water. Laat de soep op middelhoge stand circa 10 minuten zachtjes koken.
Stap 4
Kneed ondertussen voor de balletjes het gehakt met de walnoten, zout, peper en nootmuskaat goed door en vorm er kleine balletjes van.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten4 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd5 g