Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paddenstoelenlasagne met linzenragout en aubergine
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paddenstoelenlasagne met linzenragout en aubergine
Stap 1
Snijd de aubergines in de lengte in plakken van circa 1 cm. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de aubergineplakken aan beide kanten op een hoge stand goudbruin. Voeg als het geheel te droog wordt extra olie toe. Houd apart.
Stap 2
Verhit de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen op een hoge stand in circa 5 minuten goudbruin. Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 3
Verdeel een laag saus over de bodem van de ovenschaal. Schep een laag paddenstoelen erop en leg een laag aubergineplakken net overlappend op elkaar erop. Herhaal deze stappen. Verdeel de mozzarella erover en bak de lasagne circa 25 minuten in de oven.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie650 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten47 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd11 g