Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paastaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paastaart
Stap 1
Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
Stap 2
Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat circa 20 minuten opstijven in de koelkast.
Stap 3
Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken.
Stap 4
Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.
Stap 5
Neem de taart uit de vorm en decoreer met paaseitjes.