Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paasstolcrumble met appel en roodfruit
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paasstolcrumble met appel en roodfruit
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat het fruit ontdooien
Stap 2
Verwijder het spijs uit het paasbrood en snijd het brood in blokjes van 1 cm.. Meng het spijs, 2 eetlepels rietsuiker en olijfolie door de broodblokjes.
Stap 3
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de bolletjes gember fijn. Doe samen met het rode fruit, de suiker, gembersiroop en kardemom in een ovenschaal. Verdeel het broodmengsel erover en in bak 20 - 25 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met lobbig geslagen room.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie372 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten68 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd1 g