Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paasrotsjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paasrotsjes
Stap 1
Hak de chocolade in stukjes en verwarm al roerend au bain-marie. Neem de kom van de pan en klop door tot alle stukjes chocolade zijn gesmolten.
Stap 2
Schep met een spatel de stukjes marshmallow, pinda's en abrikozen erdoor tot alles bedekt is met de gesmolten chocolade.
Stap 3
Leg houten ijsstokjes op het bakpapier en schep met behulp van 2 lepels bergjes chocolade erop. Duw de bergjes met de achterkant van een lepel in de vorm van een paasei.
Stap 4
Laat afkoelen en opstijven en eventueel in de koelkast verder uitharden.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 ijsstokjes
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie330 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten35 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
