Paasbavarois
Ingrediënten
Bereidingswijze Paasbavarois
Stap 1
Zorg ervoor dat de Griekse yoghurt op kamertemperatuur is. Week de blaadjes gelatine 10 minuten in een bak met koud water. Giet de mangoschijven af en vang het vocht op. Dep de mangoschijven droog met keukenpapier. Pureer de mango in de keukenmachine tot een gladde saus. Verwarm drie eetlepels mangovocht in een steelpan. Neem de pan van het vuur, knijp de blaadjes gelatine goed uit en los ze al roerend op in het warme sap.
Stap 2
Meng in een kom de Griekse yoghurt met de gepureerde mango en advocaat en roer het gelatinemengsel erdoor. Laat de mangoyoghurt zo ca. 10 minuten staan tot het mengsel geleiachtig wordt.
Stap 3
Schil vlak voor het serveren de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Snijd de plakken in blokjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Keer de bavarois op een platte schaal en verdeel de mango en aardbeien eromheen.