Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paas chocoladereep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paas chocoladereep
Stap 1
Smelt de witte- en melkchocolade beiden in een aparte kom op in de magnetron. Verdeel daarna de gesmolten witte chocolade over 2 schaaltjes.
Stap 2
Voeg aan 1 schaaltje witte chocolade een paar druppels rode kleurstof toe en roer tot er een mooi roze mengsel ontstaat.
Stap 3
Schep om en om van iedere kleur chocolade een eetlepel op een met bakpapier beklede bakplaat. Ga net zo lang door tot alle chocolade op is.
Stap 4
Trek met een satéprikker banen door de chocolade zodat een mooi motief ontstaat.
Stap 5
Snijd de chocoladepaaseitjes in de lengte door en decoreer met samen met de Unicorn bakdecoratie en grof gehakte hazelnoten.
Stap 6
Zet de bakplaat 45 minuten in de vriezer zodat de chocolade uit kan harden. Breek daarna de chocoladeplaat in stukken.