Ovenschotel met krieltjes en broccoli
Ingrediënten
Bereidingswijze Ovenschotel met krieltjes en broccoli
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de champignons schoon en snijd in schijfjes. Snijd de broccoli in roosjes.
Stap 2
Verhit olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee.
Stap 3
Bak in een andere pan de krieltjes goudbruin. Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de broccoli beetgaar. Giet af. Doe de krieltjes, broccoli, kipstuckjes en champignons samen in één pan en breng op smaak met de shoarma- of gyroskruiden.
Stap 4
Verdeel het mengsel over een ovenschaal en garneer met de geraspte kaas. Plaats 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Stap 5
Pel intussen de knoflook en pers uit. Rasp 100 gr van de komkommer. Meng met de yoghurt, Provençaalse kruiden en het citroensap. Serveer de saus bij de ovenschotel.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit23.7 g
- Koolhydraten35.5 g
- Vet14.5 gWaarvan verzadigd8.2 g
Trefwoorden
