Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ovenschotel met broccolipuree en saucijs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ovenschotel met broccolipuree en saucijs
Stap 1
Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Voeg na 10 min. de broccoli toe en kook met de aardappelen in nog 10 min. gaar. Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Giet de aardappelen met de broccoli af. Stamp ze met de crème fraîche tot een fijne puree. Breng op smaak met zout en/of peper. Schep de broccolipuree in de ovenschaal.
Stap 3
Verdeel de ui en saucijzen over de puree. Besprenkel met de olijfolie.
Stap 4
Bak de ovenschotel in de oven in 20 min. lichtbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - pureestamper
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie633 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten49 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd14 g