Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ovenschotel met boerenkool en penne
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ovenschotel met boerenkool en penne
Stap 1
Kook de penne in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 minuten de boerenkool toe.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 3
Scheur eventueel de grote paddenstoelen kleiner. Pel en snipper de knoflook en ui.
Stap 4
Giet de pasta en boerenkool af en meng met de paddenstoelen, knoflook, ui en tomatenblokjes.
Stap 5
Schep het pastamengsel in een ovenschaal en verdeel de mascarpone en de spekjes erover. Besprenkel met 2 el olijfolie, zout en peper.
Stap 6
Bak de ovenschotel 20 minuten in het midden van de oven. Lepel vlak voor het serveren de pesto erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie963 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten74 g
- Vet59 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
