Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ovenpasta met gehaktballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ovenpasta met gehaktballetjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de tomaten in blokjes. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de gele paprika en snijd in blokjes.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie. Bak de gehaktballetjes in 8 minuten rondom gaar en bruin.
Stap 3
Kook intussen de penne en doe dit 5 minuten korter dan de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Voeg de tomaten, gele paprika en pastasaus toe aan de gehaktballen en roer goed door. Voeg de spinazie in delen toe en roer door tot de spinazie geslonken is.
Stap 5
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Stap 6
Roer de gekookte penne door de saus en schep alles in een ovenschaal. Bestrooi de pasta met de Parmigiano reggiano en bak nog 10 minuten in de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie727 kcal
- Eiwit47.1 g
- Koolhydraten59.6 g
- Vet31.8 gWaarvan verzadigd14.7 g