Open ravioli met zoete aardappel, rode ui en salieboter
Ingrediënten
Bereidingswijze Open ravioli met zoete aardappel, rode ui en salieboter
Stap 1
Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin de helft van de ui in 4 minuten glazig. Voeg de zoete aardappel toe en bak op middelhoog vuur tot de aardappel gaar is. Voeg de helft van de azijn toe en bak tot het is verdampt. Houd apart. Meng 1 eetlepel olijfolie met de overige rode ui en azijn.
Stap 2
Verhit de boter op middelhoge stand tot de boter bruint. Neem de pan van de warmtebron en voeg de salie, knoflook en citroenrasp toe. Houd apart. Stamp of pureer de zoete aardappel glad en roer de mascarpone erdoor.
Stap 3
Kook de lasagnebladen beetgaar en halveer ze. Bedruppel met de rest van de olie. Schep steeds een beetje aardappelvulling in het midden op een bord en leg een vel lasagne erop. Schep meer vulling op het vel en herhaal met de rest van de vulling en pasta. Giet de salieboter erover en schep de ingelegde ui eromheen. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie775 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten75 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd21 g