Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Open lasagne met zalm en avocado
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Open lasagne met zalm en avocado
Stap 1
Kook de lasagnebladen in ruim water beetgaar. Giet af, laat uitlekken en dep droog met keukenpapier. Verdeel 4 lasagnebladen over borden.
Stap 2
Verdeel er een laagje paprika over met daarop de helft van de mozzarella. Leg daarop weer 4 lasagnebladen en de helft van de zalm. Bestrooi met peper en leg de helft van de avocadoplakken erop.
Stap 3
Leg daarop nog 4 lasagnebladen en verdeel de rest van de paprika, zalm en avocado erover.
Stap 4
Meng het limoensap, de olijfolie en Italiaanse kruiden tot een dressing. Schep deze dressing met de rest van de mozzarella door de spinazie. Serveer de lasagne met een pluk spinaziesalade erop en geef de rest van de salade erbij.