Open lasagne met pompoen
Ingrediënten
Bereidingswijze Open lasagne met pompoen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de pompoen doormidden, haal de pitten eruit en snijd in plakken van 1 cm. Snijd de paksoi in grove stukken. Halveer de Chinese kool en snijd deze in dunne repen.
Stap 2
Verdeel de pompoen over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 2 el olijfolie over. Rooster de pompoen 12 minuten in de oven tot beetgaar. Leg de laatste 2 minuten de walnoten bij de pompoen in de oven.
Stap 3
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de lasagnebladen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Verhit een pan met de resterende olijfolie, bak de paksoi en Chinese kool in 4 minuten gaar. Meng hier vervolgens de pompoen doorheen.
Stap 5
Verdeel ⅓ van de groente over de borden, verdeel hier ⅓ van de cottage cheese overheen en leg hier vervolgens een lasagneblad op. Verdeel hier weer ⅓ van het groentemengsel en de cottage cheese over, verdeel de helft van de walnoten over de cottage cheese en leg hier een lasagneblad op. Verdeel vervolgens het overige groentemengsel, de cottage cheese en walnoten als laatst erover.