Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oosterse varkensreepjes met noedels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oosterse varkensreepjes met noedels
Stap 1
Hak de koriander en pinda’s grof. Klop de eieren los en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verhit een pan met water en kook de rijst noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af.
Stap 3
Verhit intussen een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de varkensreepjes Oosterse stijl 3 minuten. Voeg de wokgroente Thaise stijl en hoisinsaus toe en bak dit nog 5 minuten tot de varkensreepjes gaar zijn.
Stap 4
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de helft van het eimengsel goudbruin en gaar. Herhaal dit met de rest van het ei. Rol de omelet op en snijd deze in repen van 2 cm dik.
Stap 5
Verdeel de rijstnoedels, varkensreepjes en groente over de borden. Leg hier de omelet rolletjes op en garneer met de koriander en pinda’s.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie629 kcal
- Eiwit32.3 g
- Koolhydraten70.1 g
- Vet23.1 gWaarvan verzadigd6.5 g