Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oosterse poké bowl met zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oosterse poké bowl met zalm
Stap 1
Kook de rijstnoedels beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Verwarm intussen ¼ van de olie in een hapjespan.
Stap 2
Schep de zalm met een derde van de sojasaus en wat citroensap erdoor. Smoor de zalm afgedekt in 4-6 minuten zachtjes gaar
Stap 3
Verwarm de resterende olie in een wok en schep de roerbakgroenten met gember en sambal erdoor. Bak de groenten al omscheppend in 4-6 minuten beetgaar. Breng de groenten op smaak met citroensap en sojasaus.
Stap 4
Laat de rijstnoedels uitlekken in een vergiet en verdeel over wijde kommen. Schep de zalm en de groenten in bergjes op de noedels. Leg de uitgelekte mangoplakken erbij en strooi de koriander in het midden.