Oosterse omelet met biefreepjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Oosterse omelet met biefreepjes
Stap 1
Ontdooi de biefstuk.
Stap 2
Meng de nasi kruidenmix met 150 ml heet water en laat 10 minuten wellen. Giet af. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en laat tot gebruik marineren in de sojasaus.
Stap 3
Verhit een wok met 1 el olie en wok de groenten beetgaar. Meng er de helft van de sweet chilisaus door en zet het vuur laag.
Stap 4
Klop de eieren in een grote kom los en meng met de gewelde kruidenmix nasi goreng. Verhit een koekenpan met de rest van de olie.
Stap 5
Giet een kwart van het eimengsel in de pan en bak de omelet. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Herhaal dit nog 3 keer.
Stap 6
Verhit een koekenpan met 1 el olie. Schep de biefstukreepjes uit de sojasaus, (bewaar de sojasaus) en bak al omscheppend net aan gaar. Blus af met de sojasaus en houd warm.
Stap 7
Zet het vuur 1 minuut hoog en wok het geheel kort om.
Stap 8
Snijd de koriander grof. Leg op elk bord een omelet en vul deze met de groente. Verdeel er de biefreepjes op en bestrooi met de gehakte koriander en pinda’s.
Stap 9
Serveer met de rest van de sweet chilisaus.
Aanvullende benodigdheden
- - wokpan
Voedingswaarden
- Energie565 kcal
- Eiwit47 g
- Koolhydraten18 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd8 g