Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oosterse groentenpannenkoek
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oosterse groentenpannenkoek
Stap 1
Snijd de onderkant van de bosui en snijd in dunne ringen.
Stap 2
Klop het zelfrijzend bakmeel met 200 ml water los in een grote kom. Voeg de sojasaus en de eieren toe en klop met een vork tot een dun beslag.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de Thaise wokgroenten 5 mintuten. Verhit een andere pan met 1 el zonnebloemolie, schep ¼ deel van het beslag in de pan en spreid goed uit.
Stap 4
Bak de pannenkoek in 3 minuten per kant goudbruin.
Stap 5
Haal de pannenkoek uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de overige 3 pannenkoeken op dezelfde manier.
Stap 6
Verdeel de pannenkoeken en Thaise wokgroenten over de borden.
Stap 7
Verdeel de sriracha en de mayonaise erover en garneer met de bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie399 kcal
- Eiwit12.8 g
- Koolhydraten49.3 g
- Vet14.9 gWaarvan verzadigd2.4 g