Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ontbijtwrap met eiersalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ontbijtwrap met eiersalade
Stap 1
Knip de bieslook fijn en snijd de tomaatjes in vieren. Kook de eieren in 8 minuten bijna hard. Laat ze schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn en meng de geraspte kaas, yoghurt, bieslook, wat zout en versgemalen peper erdoor.
Stap 2
Schep in het midden van de wraps een dikke streep eiersalade en verdeel de partjes tomaat erover. Rol de tortilla’s stevig rond de vulling. Leg ze tot gebruik in de koelkast.
Stap 3
Snijd per persoon 1 wrap in 4 stukken van 4 cm breed. Zet de stukken rechtop in de to go box.
Aanvullende benodigdheden
- - to go box
- - plasticfolie
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten36 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd9 g
