Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ontbijtmuffins met cranberry, walnoten en wortel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ontbijtmuffins met cranberry, walnoten en wortel
Stap 1
Houd 4 eetlepels basterdsuiker apart. Meng de rest van de suiker met de muesli, kaneel, het bakmeel en bakpoeder in een kom.
Stap 2
Roer in een andere kom de amandeldrink, zonnebloemolie en pindakaas glad. Voeg de appel en wortel toe en roer goed door. Voeg dit mengsel toe aan de droge ingrediënten. Roer de cranberry's en walnoten erdoor. Verwarm de oven voor op 180ºC.
Stap 3
Schep het beslag in de holtes van de muffinvorm, bestrooi met de overige suiker en bak de muffins in de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - muffinvorm
Voedingswaarden
- Energie520 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten63 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd3 g