Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Omeletwraps met pompoenhummus en tomaat
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Omeletwraps met pompoenhummus en tomaat
Stap 1
Klop de eieren los met de melk en peper. Verhit ½ el olie in een koekenpan en bak van ¼ van het eimengsel een omelet.
Stap 2
Laat afkoelen op een bord en bak met de rest van de olie en het eimengsel nog 3 omeletten. Bewaar tot 3 dagen afgedekt in de koelkast.
Stap 3
Besmeer de omeletten met hummus en beleg met sla en tomatenblokjes. Rol de omeletwraps op, snijd door en verpak per 2 helften in folie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie176 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten6 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd3 g