Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Omeletmuffin met spinazie en gerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Omeletmuffin met spinazie en gerookte zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en voeg de spinazie toe tot het slinkt. Voeg de kappertjes toe. Rasp er 1 theelepel citroenschil over en breng op smaak met zout en versgemalen peper
Stap 2
Klop in een ruime kom 6 eieren los met 2 eetlepels citroensap, zout en versgemalen peper.
Stap 3
Vet 4 holtes van de muffinvorm in met olijfolie. Verdeel het eimengsel en de spinazie over de holtes. Bak de omeletmuffins in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
Stap 4
Neem de muffins uit de oven en laat afkoelen op een rek. Rol de zalm op, neem de omeletmuffin uit de muffinvorm en leg er een zalm rolletje op.
Aanvullende benodigdheden
- - muffinvorm
Voedingswaarden
- Energie238 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten2 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g