Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Omelet met tonijn, crème fraiche & veldsla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Omelet met tonijn, crème fraiche & veldsla
Stap 1
Klop de eieren los met de crème fraîche, 1 el water, peper en zout. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak een omelet van het eimengsel. Houd afgedekt warm.
Stap 2
Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de soepgroente met de Provençaalse kruiden 3 min. op een middelhoge stand. Voeg de linzen en tonijn met de olie toe en verwarm al omscheppend mee. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Leg de omelet op een bord, schep de vulling erop en klap dubbel. Serveer met de veldsla.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie676 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten17 g
- Vet50 gWaarvan verzadigd14 g